Mangasina: Zoek, vindt, beoordeel
Mangasina biedt inwoners en bezoekers van Curacao een gemakkelijke zoekfunctie om snel leveranciers van diensten en producten te vinden.
Bezoeker

Zoek!
Mangasina heeft ruim 5000 bedrijven verdeeld in circa 1700 categorieen.

Vul een willekeurig zoekwoord in op de beginpagina en mangasina zoekt overal waar uw zoekwoord te vinden is. Krijgt u teveel resultaten? Verfijn eventueel de resultaten door een specifieke rubriek erbij te zoeken. Door op een vermelding te klikken, krijgt u de betreffende bedrijfspagina te zien: met profiel, telefoon, locatie.

Beoordeel!
U kunt het bedrijf een mail sturen met een speciaal mailformulier, maar u kunt ook een beoordeling maken van de kwaliteit van het betreffende bedrijf. Zo profiteren andere bezoekers van uw ervaringen. Vijf sterren is het maximum voor een uitmuntende levancier.
Nadat u de beoordeling heef gemaakt, krijgt u een mail toegezonden waarin gevraagd wordt uw beoordeling te bevestigen. Zodra u dat gedaan heeft, komt uw beoordeling op de site.
De laatste beoordelingen komen op de voorpagina van mangasina.com.
Bedrijf

Geregistreerd bedrijf
Staat u al in mangasina vermeldt, maar wilt u dat wijzigen? Dat kan heel eenvoudig op de betreffende pagina. Voeg een complete beschrijving toe van uw bedrijf en uw logo en foto's . Als u wijzigingen aanbrengt, komt dit niet direct op de site. Op het Mangasina kantoor worden alle aanvragen bekeken en goedgekeurd. In de regel zal uw wijziging binnen 48 uur zijn verwerkt.

Nieuwe aanmelding
Uw bedrijf staat nog niet in Mangasina?
Gebruik dan deze pagina!

Extra aandacht
Wilt u extra aandacht of een speciale behandeling?
Kies uit de volgende mogelijkheden:
  • Redactiekeuze
    U komt in de lijst van de Redactiekeuze: voorwaarde voor redactiekeuze is dat uw bedrijf ten minste twee beoordelingen moet hebben van drie sterren of meer. Kosten zijn Naf 20 per week, met een minimum looptijd van vier weken.
  • Sponsor
    U komt in de sponsorlijst. Kosten zijn Naf 25 per week met een looptijd van minimaal vier weken.
  • Een advertentieblok op de voorpagina of bij de zoekresultaten
    Neem contact met ons op via het contactformulier en wij sturen u een offerte.www.mangasina.com is een activiteit van Caribpublishing BV, gevestigd op Curacao.