Wijzig Record
Zest Mediterranean
Adresgegevens:
Jan Thiel Beach Z/n
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 7470633
Fax: 7470634

Website: www.beach-restaurants.com/nl/restaurants/zest-mediterranean.html


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Zest Mediterranean! De smaaksensatie van al het goeds uit de Mediterranée. De gerechten vormen een indrukwekkende combinatie van de culinary specialiteiten uit het Mediterraanse gebied. Bij Zest Mediterranean kunt u vanaf 08:30 uur terecht voor een ontbijt, de lunch of het diner.

Zest Traiteur

Neem onze heerlijke gerechten mee naar huis of het werk. Bezoek dagelijks onze traiteur met specialiteiten uit de mediterranee.

Openingstijden
Betaalwijze Cash, Creditcards & ATM-pas

Rating & review

hil waardeert dit met 1 ster en zei op 25 februari 2012:

alles wat er mis kon gaan in de bediening ging ook mis. De bedrijfsleiding (volgens mij een man en vrouw van begin 30)moeten nog een keer de module "hoe hou ik overzicht" volgen op de hotelschool. Was echt waardeloos. Gelukkig zat de service charge niet bij de rekeing inbegrepen, want anders had ik dit er zeker afgetrokken. Het eten zelf was wel ontzettend lekker en zeker ook genoeg.
piet waardeert dit met 1 ster en zei op 13 februari 2012:

zaak ziet er mooi uit, maar daar is ook alles mee gezegd. Ronduit slechte service, basics zoals geen peper en zout op tafel niet in orde. Voedsel flauw nogmaals wel chique en pretentieuze aankleding maar het klopt voor de rest van geen kant. Rekening wordt gebracht voor het uitserveren van de koffie en een overschot aan personeel in een voor de rest nagenoeg leeg restaurant en geen service. Mensen maken de ervaring.