Wijzig Record
Zapata Flyboard Caribbean
Adresgegevens:
Jan Thiel Beach
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 5123359

Website: https://www.facebook.com/zapataflyboardcaribbean


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Flyboard Curacao is een nieuwe en sensationele activiteit op Curacao. Hoe werkt het? De "board" wordt aangedreven door een waverunner waaraan een slang is bevestigd. Wanneer je gas geeft op de waverunner schiet de flyboarder omhoog en vliegt over het water. Voel je vrij terwijl je vliegt als een vogel en zwemt met de snelheid van een dolfijn. Dat is Flyboard Curacao!

Franky Zapata ontwikkelde de flyboards en zegt dat deze nieuwe manier van watersporten kan worden vergeleken met een aangedreven wakeboard. Praktijk tijd duurt meestal ca. 20 minuten waarna je het flyboard kunt gebruiken.

De locatie waar je de basisprincipes kunt leren en Flyboard Curacao kunt proberen is bij Jan Thiel Beach, naast Zanzibar. Flyboarden is mogelijk voor iedereen boven de 14 jaar. Reserveringen kunnen worden gemaakt via +5999 5123359 of flyboardcuracao@gmail.com. Zorg ervoor dat je deze spectaculaire Curacao activiteit toevoegt aan je lijst van dingen te doen tijdens je aankomende bezoek aan onze appartementen in Curacao!

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review