Wijzig Record
Wereldstage Curacao
Adresgegevens:
Scharlooweg 75
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 462-6335
Fax: 462-6218
Website: www.wereldstage.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


De dienstverlening van Wereldstage Curaçao bestaat uit het vinden van de juiste stageplaats, het helpen invullen van alle randvoorwaarden die nodig zijn om met je stage te kunnen beginnen, zoals huisvesting en vergunning, voordelig vliegticket, opvang bij aankomst, helpdesk tijdens de uitvoering van je stage en nog veel meer. Alles wat je nodig hebt om de basis te leggen voor een onvergetelijk buitenlands avontuur. Dit alles wordt aangeboden in één pakket, het Totaal Pakket. Kijk hier voor de gehele dienstverlening en kosten van het pakket.

Wereldstage verzorgt meeloopstages, projectstages maar ook afstudeerstages voor de meest uiteenlopende opleidingen. Wij zijn volop actief in Nederland. We komen op vrijwel alle grote voorlichtingsbijeenkomsten op scholen door heel Nederland en werken samen met een groot aantal stagecoördinatoren. Tevens onderhouden wij goede contacten met het ministerie van OC&W.

Ook voor studenten die al een stage hebben geregeld kunnen wij alle andere zaken nog regelen zoals huisvesting, opstellen van je stagecontract, voordelig ticket, vervoer van het vliegveld naar je huisvesting, introductiebijeenkomst bij Wereldstage, introductie bij je stagebedrijf, verblijfsvergunning, helpdesk tijdens kantooruren en een noodnummer voor noodgevallen. Dit wordt aangeboden in ons Doe-Het-Zelf Pakket (DHZ). Kijk hier voor de gehele dienstverlening en kosten van het pakket.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review