Wijzig Record
Van Rumpt Recycling N.V.
Adresgegevens:
Heintje Kool z/n
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 560 3696 | 560 3960 | 869 6883

Website: www.vanrumptrecycling.com


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


ARCHIEFVERNIETIGING

Vertrouwelijke documenten zoals cijfers, bedrijfsgegevens, nota's, archieven, persoonsgegevens en andere stukken wilt u niet zomaar bij het oud papier terecht zien komen. U wilt de zekerheid dat ze niet in verkeerde handen kunnen komen en daarom ziet u ze graag op een discrete manier vernietigd worden. Hiervoor bent u bij Van Rumpt Recycling N.V. aan het juiste adres. Sinds 1992 zijn wij actief en gespecialiseerd in het vernietigen van vertrouwelijke materialen. Voor de inzameling beschikken we over een groot aantal 1000 Lts containers en gesloten stalen containers voor evt. opslag. Het vernietigde archief gaat, nadat het in balen is geperst, in containers voor export naar de papierfabriek in het buitenland.

Het vernietigen van uw vertrouwelijke documenten gebeurt met de groots mogelijke zorg en aandacht. De binnengekomen containers worden in onze bedrijfsruimte direct geshredderd en geperst. U kunt desgewenst zelf bij dit proces aanwezig zijn. Ook ontvangt u een vernietigingsverklaring, waardoor u verzekerd bent van een zorgvuldige vernietiging van uw archief.

PAPIERRECYCLING
Wilt u ook een belangrijke bijdrage leveren aan verbetering van ons milieu d.m.v. recyclen van uw 'oud papier'? Maar u heeft 'oud papier' dat niet vernietigd hoeft te worden? Dan kunt u uw 'oud papier' kosteloos afgeven bij Van Rumpt Recycling N.V. Wij zorgen er dan voor dat dit papier in balen geperst wordt van ongeveer 650 kg en vervolgens in containers voor export naar de papierfabriek in het buitenland gaat, zodat het 'oude papier', net als het geschredderde papier van archief, weer verwerkt kan worden als grondstof voor de fabricage van nieuw papier en karton.

Onder 'oud papier' verstaan wij o.a. afval van drukkerijen, reclamedrukwerk, enveloppen, schrijfpapier, tekenpapier, computerprints, fax- en copieerpapier, tijdschriften, administratiepapier.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review