Wijzig Record
TWN Trust N.V.
Adresgegevens:
Kaya Alonso de Ojeda 13a
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 8689341/4650244
Fax: 4650245

Website: twmtrust.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Breng uw zakelijke activiteiten onder in een offshore N.V ( B.V.), een E-Zone N.V. en/of Stichting Particulier Fonds en verzeker u van:

-forse belastingbesparing
-juridische en economische onaantastbaarheid
-privacy
Te mooi om waar te zijn?

Alvorens u besluit tot de vestiging van een onderneming op het belastingvriendelijke Curaçao, wilt u er natuurlijk volledig van overtuigd zijn dat:

-de bedrijfsopzet u op geen enkele manier in juridische of fiscale problemen kan brengen;
-dat u zelf 100% zeggenschap blijft behouden;
-dat Uw partner op Curaçao (trust maatschappij) betrouwbaar is;
Wat zijn de mogelijkheden ?
De offshore N.V. volgens het oude regime.

Het betreft hier een N.V. opgericht voor 1 januari 2002, die minimaal tot 2020 en belastingheffing heeft van 2,4 tot 3%.
De N.V. volgens het Nieuw Fiscaal Raamwerk (2002)

Het betreft hier een N.V. opgericht na 1 januari 2002, die normaal gezien een belastingheffing heeft van 34,5%, waarbij de belastingheffing gereduceerd wordt door gebruikmaking van nieuwe wettelijke regels (Belastingregeling voor het Koninkrijk) of d.m.v. een door de overheid te verstrekken ruling. Besparing dividendbelasting van circa 20%
De Offshore B.V. volgens het Nieuw Fiscaal Raamwerk (2002)

Deze B.V. heeft een 0-tarief in de vennootschapsbelasting. Zij heeft niet de bescherming van de Belastingregeling voor het Koninkrijk. Wordt vaak gebruikt als alternatief voor de Nederlandse B.V. Kan direct in Nederland bij de Kamer van koophandel ingeschreven worden.)
De E-Zone N.V.

Het betreft hier een N.V. die zich vanuit een door de overheid van Curaçao aangewezen E-Zone bezig houdt met dienstenverlening, voornamelijk buiten de Nederlandse Antillen en meestal via het internet. Bezit een E-Zone N.V. een server in de E-Zone met daarop software, waarmee zij haar diensten op het internet aanbiedt, dan wordt deze server volgens het internationale belastingrecht gezien als een z.g. vaste inrichting. Een E-Zone N.V. wordt belast met 2% vennootschapsbelasting, gegarandeerd tot minimaal 2026.
De scheepvaart of luchtvaart N.V.

Scheepvaart en luchtvaartvennootschappen worden belast met een gemiddelde belasting welk tussen de 7,73 en 9,66% ligt. Ook kan men belast worden op grond van de nieuwe wet op de scheepvaarttonnagebelasting (2007), waardoor de belastingdruk nog lager geworden is.
De Stichting Particulier Fonds.

Met gebruikmaking van deze rechtspersoon kan men vermogen belastingvriendelijk beleggen en het veiligstellen tegen invloeden van buitenaf. Een SPF mag bijvoorbeeld onroerend goed bezitten, als holding optreden (dus aandelenbezit hebben), auteursrecht beheren, deposito bij een bank hebben etc. etc.
De SPF heeft een 0-tarief in de vennootschapsbelasting

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review