Wijzig Record
Tusotra Ta Traha Pabo!
Adresgegevens:
Schottegatweg Oost 104
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 465 6914 / 6915
Fax: 465 6916

Website: www.tusotra.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Tusotra levert personeel op alle opleidingsniveau's aan alle bedrijfssectoren. Voor de opdrachtgever verzorgen wij alle benodigde administratie bij het inhuren en uitbetalen van personeel. De uitzendkracht kan erop rekenen dat elk uitzendjob een volgende stap is naar een stabiele toekomst.

Het succesverhaal van Tusotra is het resultaat van de juiste prioriteiten stellen, optimale dienstverlening, betrouwbaarheid, redelijkheid en flexibiliteit.

Het team van Tusotra is compact en veelzijdig. Onze lage overheadkosten worden aan de opdrachtgever teruggegeven in de vorm van aantrekkelijke tarieven zonder de uitzendkracht tekort te doen. Een 'win-win' situatie.

We bezoeken de opdrachtgever en bespreken samen zijn behoefte naar tijdelijk en flexibel personeel. Al luisterend nemen we dan de sfeer binnen het bedrijf op. Daarom lukt het ons altijd om een passende kandidaat erop af te sturen.

Door een zoekactie in ons geautomatiseerd systeem vinden we snel de meest ervaren en gemotiveerde kandidaten. De belangen van de opdrachtgever zijn bij ons echt veilig want wij 'screenen' eerlijk en zorgvuldig.

Ook de uitzendkracht is bij Tusotra in goede handen. Je ontvangt je loon op tijd samen met een keurige salarisslip. Bovendien worden alle premies en belastingen vanzelfsprekend correct en op tijd afgedragen.

We leggen nadruk op een duurzame relatie tussen uitzendkracht, opdrachtgever en onszelf. We zijn graag de ogen en oren van de ondernemer. De uitzendkracht kan erop rekenen dat elk uitzendjob een stap is naar een stabiele toekomst!

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review