Wijzig Record
Stageautoverhuur
Adresgegevens:
Willemstad
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 6612997

Website: www.stageautoverhuur.com


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Columbus car rental b.v. op Curacao is een jong bedrijf wat zich specialiseert in de verhuur van auto’s aan stagaires en degene die voor langere tijd op het eiland verblijven.

De minimale huurtermijn bedraagt 2 maanden en kan verder onbeperkt worden verlengd.

Eventuele kortere periodes zijn bespreekbaar.

Onze vloot bestaat uit kia picanto's en diverse modellen van het merk Chevrolet. Sinds mei 2011 is de vloot uitgebreid met nieuwe Suzuki Swifts

Veiligheid en service staat bij ons hoog in het vaandel.

Zo heeft iedere wagen een overeenkomst met de 24/7 service (wegenwacht) zodat mocht er onverhoopt toch iets gebeuren deze service gebeld kan worden en men weer op weg geholpen kan worden.

Wij hebben gekozen voor de Kia Picanto omdat van deze auto’s bekend is dat deze zeer zuinig rijden wat natuurlijk voor de stagaire belangrijk is, verder beschikken alle auto’s over airco en een radio/cd speler.

1x per maand zal door de beheerder van het wagenpark een afspraak worden gemaakt op een lokatie die door de huurder kan worden aangegeven om eventuele afspraken voor service beurten te maken en eventuele gebreken te bespreken.

Door onze nieuwe aanpak kunnen wij deze nieuwe auto’s aanbieden tegen zeer scherpe prijzen die vergelijkbaar zijn met auto’s die reeds jaren worden ingezet als huurauto.

Natuurlijk hebben wij een zeer uitgebreide verzekering afgesloten WA en Casco waardoor er geen verrassingen zullen zijn bij een schade.

Openingstijden
Betaalwijze Cash & ATM-pas

Rating & review