Wijzig Record
Spigt Dutch Caribbean (Attorneys & Tax Advisers)
Adresgegevens:
Scharlooweg 33
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 461-8700
Fax: 461-8073

Website: www.spigtdc.com


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Spigthoff Advocaten en Belastingadviseurs is een gerenommeerd commercieel full service kantoor. Wij adviseren, procederen en begeleiden transacties. Onze cliënten zijn nationale en internationale ondernemingen, ondernemers, financiële instellingen, beleggingsfondsen, trustkantoren, investeerders en vermogende particulieren.

Onze advocaten en belastingadviseurs zijn gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, het financieel recht, het belastingrecht en in geschillenbeslechting.

Waar nodig werken wij in teamverband vanuit verschillende rechtsgebieden en invalshoeken om onze cliënten van de beste adviezen te voorzien. In zaken met een internationale context werken wij nauw samen met buitenlandse advocaten en fiscalisten, veelal uit de financiële centra van de wereld.

Sinds 2001 verlenen wij vanuit ons kantoor in Curacao diensten in het gehele Nederlands-Caribische gebied, waaronder Aruba, Bonaire, Curacao en Sint Maarten. Door middel van ons kantoor in Amsterdam kunnen wij cliënten met belangen in Nederland èn overzee ook zeer goed van dienst zijn.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review