Wijzig Record
Sirena Bay Estate
Adresgegevens:
Schottegatweg Oost 201 D
Curaçao

Contactgegevens:


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Sirena Bay Estate is gelegen op een eersteklas locatie in het centrum van Willemstad. Dit betekent dat u zich op loopafstand bevindt van alle winkels, musea, restaurants, casino’s en nog veel meer. Met het openbaar vervoer of een huurauto kunt u gemakkelijk alles ontdekken wat Curaçao te bieden heeft. Met zijn adembenemende ligging aan zee voorziet Sirena Bay Estate in een plek waar u simpelweg kunt ontspannen en genieten van het zeezicht, of u kunt een duik nemen in uw eigen privézwembad.

Het 18e-eeuws huis in Nederlandse landhuisstijl is gedecoreerd met een aantrekkelijke mix van antiek Caribisch meubilair met Aziatische en Europese invloeden. Een kunstcollectie van wereldklasse in het huis zet de sfeer van elegantie en stijl kracht bij. U zult er zelfs genieten van de luxe die de Egyptische katoenen lakens en handdoeken u brengen, wanneer de tijd aanbreekt u op te frissen of u even terug te trekken voor de avond, of wanneer u even een middagdutje doet.

Sirena Bay Estate is de perfecte plek om te ontsnappen, te genieten van uw privacy, want het is een zeer beschutte locatie. Maar u kunt landgoed het ook als uitvalsbasis gebruiken om de rijke historie van het eiland te ontdekken, zijn architectuur, nachtleven, sportieve mogelijkheden en nog veel meer. Het landgoed is volledig bemand, compleet met een conciërge op de locatie. U behulpzaam zijn en toezien op uw persoonlijke veiligheid is de eerste prioriteit van deze medewerkers. Sirena Bay Estate is de plaats waar u het allemaal kunt beleven!

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review