Wijzig Record
Shirts & words
Adresgegevens:
Curaçao Beach Boulevard
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 5691002

Website: shirtsandwords.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Shirts&words is een Curaçaos bekend modemerk dat een collectie kleurrijke, kwalitatieve en stijlvolle shirts en kinderkleding lijn voert met daarop woorden en uitdrukkingen in de Papiamentse taal, zoals: Dushi, Rilèks, Hopi Great, Drumi Dushi, Yu di Kòrsou en Beibi, alsook bijpassende accessoires.

history of shirtsandwordsShirts&words is ontstaan in 2007 naar een idee van Susanne van Sambeek en Irèn Nooren. In 2012 is shirts&words overgenomen, door ondernemer Marcel Bleeker, omdat het merk dreigde te gaan stoppen. Heden ten dage is het merk uitgegroeid tot een trendy kledinglijn voor baby's, kinderen en volwassenen. De collectie is te koop in diverse winkels op Curaçao maar is ook online te bestellen via de webwinkel van shirts&words. De collectie wordt door shirts&words verstuurd over de gehele wereld.

Het doel van shirts&words is het vergroten van de publieke bekendheid en de pracht die Curaçao en zijn taal te bieden hebben aan toeristen, door stijlvolle shirts, kinderkleding en accessoires te verkopen met woorden en uitdrukkingen in de Papiamentse taal. De collectie van shirts&words wordt verkocht onder het eigen merklabel shirts&words en is gemaakt van 100% organisch en eco-vriendelijke katoen.

In september 2013 zal de volgende stap genomen worden in het bestaan van shirts&words. In de eerste week van September 2013 zal shirts&words haar eigen winkel openen op de prachtige Curaçao Beach Boulevard op SeaAquarium Beach om vanuit hieruit de merknaam shirts&words nog steviger in de markt te zetten.

Shirts&words : Dushi Lifestyle From Curaçao

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review