Senior Companions Curacao
Adresgegevens:
seru bottelier 18
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 6878757

Website: www.seniorcompanionscuracao.com


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Senior Companions.

Senior Companions is een niet- medische thuiszorg die gespecialiseerd is in het gezelschap houden van Senioren zowel thuis als onderweg.

Ons team biedt Gezelschap en Hulp aan huis of onderweg. Wij zijn voor de zelfstandige Senior een luisterend oor, wij motiveren hen zodat zij hun dagelijkse activiteiten met plezier blijven doen en gaan met hen koffie drinken, boodschappen doen, naar de huisarts of specialist.

Professionele Mantelzorg.

Een mooie hoge leeftijd maakt het leven niet altijd eenvoudiger. Naarmate de leeftijd vordert, is het voor het velen niet meer mogelijk om alles zelfstandig te doen en moet helaas vaak gekozen worden voor een verhuizing naar een bejaardentehuis. Deze onvrijwillige verhuizing kan echter wellicht uitgesteld worden als er thuis meer ondersteuning gegeven zou kunnen worden, bijvoorbeeld in de vorm van professionele mantelzorg. Professionele mantelzorgers zijn mensen die door de niet-medische hulp die zij bieden ervoor zorgen dat een ouder langer zelfstandig kan blijven wonen: van het regelen van vervoer van en naar afspraken, het bieden van ondersteuning bij de dagelijkse activiteiten in en om het huis, tot het begeleiden van de senior naar de huisarts en/of het ziekenhuis.

Villa Emma.

Nieuw bij Senior Companions is onze Senioren Recreatie Villa. Het is een dagbestedingsprogramma voor senioren die genieten van activiteiten, gezelligheid en heerlijke maaltijden.

Openingstijden
Betaalwijze Factuur

Rating & review