Wijzig Record
Safespot Curacao
Adresgegevens:
Kaya Seru Tinta 7
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 520 7518

Website: https://www.facebook.com/safespotcuracao/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Safespot is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van smart camera systemen. Wij leggen de nadruk op gebruiksgemak en duidelijkheid. Niemand heeft immers iets aan een systeem waar men niets van snapt.

Safespot geeft de controle over uw veiligheid aan u terug. Wie is er immers meer bezorgd en begaan met de veiligheid van u en uw gezin dan uzelf? Als u een melding krijgt op uw telefoon kunt u gelijk de beelden bekijken en hierop anticiperen en bijvoorbeeld de Politie alarmeren. Tevens doen wij de volledige installatie van de camera’s, ook op uw mobile device. De camera’s worden na aanschaf uw eigendom.

Onze camera’s zijn slim en kunnen zowel binnen als buiten (full weatherproof) worden gemonteerd. Ze zijn 100% draadloos, Full HD 1080p, geven meldingen (alerts) als er beweging wordt gedetecteerd, kunnen akoestische alarmsignalen geven als u dat wenst, hebben 2 weg audio zodat u kunt meeluisteren en zelfs kunt praten door de camera, hebben uitstekende night vision, zijn volledig bedienbaar via app op uw mobiel, nemen alle bewegingen op, live meekijken via de app, oplaadbare high capacity batterij, hebben 2 jaar garantie etc.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review