Wijzig Record
ReThink Transform
Adresgegevens:
Tinwegstraat A-14
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 514 5332

Website: rethinktransform.com


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Maak kennis met ReThink | Transform

Rethink|Transform BV is een in juni 2013 opgericht organisatie-adviesbureau.drs. Leonard Coffi, MBA oprichter en tevens Managing Director van Rethink |Transform heeft een brede en gevarierde theoretische voorbereiding achter de rug aangevuld met ruime ervaring en deskundigheid in een groot aantal formele functies en werkterreinen dit zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau bij profit en non-profit organisaties.

Unieke benadering
Kenmerkend voor ReThink | Transform is de unieke benadering. Door middel van een integraal, interactief, interdisciplinair en multidisciplinair werkmodel wordt nadruk gelegd op zowel het ‘Wat’ als het ‘Hoe’ van vraagstukken. Door verschillende invalshoeken te gebruiken en gedurende het gehele proces nauw samen te werken met de klant, ontstaat een bijzondere aanpak die leidt tot een wezenlijke transformatie. ReThink | Transform neemt hierbij de verschillende rollen aan die anders door meerdere partijen zouden worden ingevuld, zodat alle processen overzichtelijk onder één paraplu blijven.

Resultaat
Het baanbrekende ReThink-proces resulteert in specifiek voor uw bedrijf ontwikkelde adviezen en verandermethodieken. De fundamentele veranderingen die hieruit voortkomen, leiden tot een transformatie die gericht is op het optimaal functioneren en presteren van uw organisatie. Waar nodig, beschikt ReThink | Transform over een uitgebreid partnernetwerk om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review