Wijzig Record
Restaurant Papagayo
Adresgegevens:
Jan Thiel Z/N
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 747-4333
Fax: 747-4322

Website: www.papagayo-beach.com/nl/restaurant


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Centraal in het Papagayo Beach & Lounge Resort is ons restaurant gevestigd. Hier bereidt ons enthousiaste team met veel toewijding internationale gerechten.
Culinaire Top van Curaçao

"Het sfeervolle restaurant van Papagayo aangeschreven als één van de betere restaurants van Curaçao.

U kunt bij ons dagelijks terecht voor uw ontbijt, lunch of diner. Het restaurant werkt met zeer gevarieerde menukaarten en gebruikt uitsluitend verse producten. Ook biedt Papagayo dagelijks een interessant specialiteiten menu.

Het restaurant is prachtig gelegen achter het receptie gebouw met uitzicht over het zwembad. De onder architectuur aangelegde tuin rondom het restaurant is zeer sfeervol; zowel overdag in de zon, als ‘s avonds wanneer de sfeerverlichting er een zeer romantisch plaatje van maakt.

Door de hoogstaande kwaliteit en gastvrijheid heeft het restaurant, met name voor het diner, ook zeer veel lokale gasten. Veel van de verse producten worden door de chef met de grootste zorg uitgezocht en vervolgens ingevlogen. Zo is Papagayo vaak de eerste op het eiland met verse asperges, wild en andere Europese specialiteiten.

Bijna alle producten van Papagayo zijn huisbereid, of het nu om vers gebakken brood gaat of het sorbet. Mocht u speciale wensen hebben of volgt u bepaald dieet, dan denkt Papagayo graag met u mee. De keukenbrigade zal u van dienst zijn.

U kunt uw lunch of diner helemaal compleet maken met een keuze uit de zeer gevarieerde wijnkaart. Hierin vindt u zowel wijnen uit de nieuwe wereld als statige topwijnen uit de alom bekende gebieden."

Vanaf 's morgens staat het personeel van Papagayo voor u klaar voor het ontbijt buffet. De keuken gebruikt compleet verse producten en heeft een eigen broodbakkerij. Zo heeft u de luxe van vers, warm gebakken brood. Via de service kunt u deze desgewenst ook aan uw villa laten bezorgen.

Tevens serveert Papagayo ons een lunch of een lekker koel drankje aan het zwembad. Ook de lunchkaart sluit naadloos aan bij de kwaliteit die Papagayo Beach & Lounge Resort nastreeft.

Het diner bij Papagayo is een belevenis. Mocht u liever dineren met uw eigen gezelschap, dan is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt uw keuze uit de menu kaart maken en de betreffende gerechten laten bezorgen in uw villa.

Openingstijden
Betaalwijze Cash, Creditcards & ATM-pas

Rating & review

Patrick waardeert dit met 2 sterren en zei op 23 juli 2011:

Naast het restaurant in het resort is er ook een nieuw restaurant aan het strand. Was dat niet met die kok die gewonnen had in de wedstrijd met Herman den Blijker? Nou, of er is verstandsverbijstering opgetreden bij de beste man of hij is alweer weg, want: wat een beroerd restaurant is dit. Gingen met twee kinderen en twee volwassenen eten: kinderen eten van de gewone kaart. Biefstukje bestellen is er niet bij: de tournedos van 59 NAf is het enige wat de kinderen kunnen kiezen als ze een biefstukje willen. Komt voor dat geld een onooglijk klein rond iets met daaronder verborgen de groente. De bediening zegt: er kan niet worden afgeweken vam de kaart. 400 Naf lichter en een teleurstelling rijker. Onbegrijpelijk hoe zo'n mooi restaurant zo slecht wordt geleid en hoe de keuken zo slecht presteert.