Wijzig Record
Restaurant O Porto (Waaigat)
Adresgegevens:
Waaigat Z/N
CuraçaoGemiddelde waardering:

Geef uw mening


O Porto restaurant come and see Curacao's best view of our Queen Emma bridge, the colorful "handelskade" and the unique St'Anna bay.
The perfect combination a marvelous sight and a taste of Curacao best ribs or our international cuisine!
O Porto restaurant Curacao's best combination ever!

Barbecue, Buffetten, Hamburgers, Caribisch, Italiaans, Mexicaans, Visrestaurant, Steakhouses, Tapasbars en Vegetariër

Openingstijden
Betaalwijze Cash, Creditcards & ATM-pas

Rating & review

Brenda waardeert dit met 4 sterren en zei op 22 december 2010:

Ik was er tijdens de Jimi Hendrix Memorial avond: daarvoor lekker gegeten. Aardige en kundige bediening, goede sfeer, lekker eten: was wat mij betreft een perfecte avond.
Paul waardeert dit met 3 sterren en zei op 20 augustus 2010:

Pampus is een gevalletje gemengde gevoelens. Het restauarant oogt leuk en sommige gerechten zijn echt fantastisch, een aantal gemiddeld, terwijl de prijs eigenlijk een maatje teveel is. Om met het laatste te beginnen: 2 glaasjes rose voor 29 Naf is idioot veel en dan een rekening van 360 Naf zonder dessert of koffie en zonder fles wijn mag er zijn. Over het eten: de special voorgerecht eendeleverterrine of de salade geit van de kaart: lekker, prima, niks meer aan doen. Het hoofdgerecht kalfssukade is op zich een prettige afwisseling op wat je altijd tegenkomt, maar de chef vond de gorgonzolasaus met nauwelijks gorgonzola het beste voor zijn klanten. Niet getreurd: extra gorgonzola erbij. De US Ossenhaas was ondanks de vraag om echt rood (3x) op zijn beste medium-rare en niet bijzonder. Naja, weer een ervaring erbij op weg naar een andere....elders..