Wijzig Record
Radeko Caribbean BV
Adresgegevens:
Landhuis Groot Piscadera
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 8881611
Fax: 8881622

Website: radeko.curacaoplaza.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw meningRADEKO is een ambitieus bedrijf dat zich volledig inzet om middels hoogwaardige RAmen, DEuren en KOzijnen de ideale sfeer bij u thuis of op uw kantoor te realiseren.

Ook shutters met vaste of verstelbare bladen zijn in ons pakket opgenomen. Enkele bijzondere uitvoering daarvan kunnen een ware eyecatcher in uw interieur worden. Op elk moment van de dag.

Bij RADEKO gaan de persoonlijke betrokkenheid en het vakmanschap hand in hand.

Een gedegen advies, het inmeten, de montage en service zijn voor ons minstens zo belangrijk als de kwaliteit van de shutters.

Er wordt alleen met de beste materialen gewerkt en de shutters worden helemaal op maat gemaakt door onze vakmensen.

Op het gebied van design en productdevelopment werkt RADEKO nauw samen met SARANA een Nederlands/Indonesische producent van ramen en deuren voor luxe resorts and condos.

RADEKO (en Sarana) werken voornamelijk in opdracht voor specifieke projecten. De getoonde modellen en voorbeelden zijn dan ook alleen maar bedoeld om een indruk te geven van de mogelijkheden die RADEKO kan bieden.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review

Paul waardeert dit met 4 sterren en zei op 5 augustus 2010:

Willem Moedt van Radeko leverde bij ons eersteklas indonesisch hardhouten kozijnen, shutters en massieve deuren met hang- en sluitwerk. Goede leverancier, prima kwaliteit