Wijzig Record
Quint’s Travelers Inn
Adresgegevens:
Corriweg 8
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: +5999 843-1888 / +5999 526-9681

Website: bookquints.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Centraal gelegen tussen de wijken Cas Cora, Damacor en Mahaai en op korte afstand van de rondweg, supermarkten, restaurants en stranden.

Een beetje thuis ver van huis! U waant zich al bij binnenkomst in een “hotelsuite”, met moderne douche en toilet, kitchenette, kabeltelevisie met Nederlandstalige kanalen en een heerlijk groot bed. U heeft een keuze uit stijlvol en harmonieus ingerichte ministudio’s (2), standaard studio’s (4) of grote studio’s (3).Quint’s Travelodge is ook ideaal voor zakelijke reizigers die voor langere periodes op Curaçao verblijven.

Onze vriendelijke personeel staat voor u klaar en zorgt ervoor dat uw studio er dagelijks piekfijn uitziet en dat uw lakens en handdoeken worden verwisseld zodra u dit aangeeft. Gratis koffie en thee faciliteiten zijn aanwezig in de studio. Mocht u een dagje helemaal niets willen doen, dan is de tropisch ingerichte tuin met zwembad de ideale plek om eens lekker uit te blazen onder de wuivende palmbomen. Reserveringen zijn welkom via email, fax, web of telefoon. U kunt zich ook aanmelden op onze facebook-pagina voor de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Quint’s Travelodge.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review