Wijzig Record
Pietermaai Smal Apartments
Adresgegevens:
Nieuwstraat 8
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 465-0478

Website: www.pietermaaiapartments.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Geschiedenis
Pietermaai Smal, eens de wijk van de Curaçaose welstand, heeft na een lange periode van leegstand en verval, de afgelopen jaren een grondige metamorfose ondergaan en is hard op weg het nieuwe ‘Quartier Latin’ van Curacao te worden.
Zo hebben zich er de laatste jaren diverse speciaalzaken zoals wijnhandel Servir Frais, een studentencafé, restaurant & café Mundo Bizarro, house for wellbeing White Feather gevestigd en binnenkort nog modeatelier Padrino en een kunstatelier. De sfeervolle appartementen en studio’s van Pietermaai Smal Apartments bevinden zich in gerenoveerde, 200 jaar oude landhuizen (studio’s) met bijgebouwen (appartementen).

Ligging
De kleurrijke Pietermaai Smal Apartments zijn gelegen in het centrum van de World Heritage stad Willemstad, in de historische wijk Pietermaai Smal. De appartementen worden door een smalle weg gescheiden van de zee. Op circa 500 meter ligt het centrum van Willemstad, de wijken Punda en Otrabanda met uitgaans-gelegenheden, winkels, restaurants en bioscopen. Het bekende Mambo
Beach bevindt zich op circa 4 km.

Faciliteiten
31 appartementen (onderverdeeld in apartementen en suites), receptie, bar en restaurant ‘Mundo Bizarro’. Dit eetcafé in Latino stijl is sfeervol ingericht en serveert dagelijks van 10 tot middernacht heerlijke kofie’s, sandiches, cocktails en diverse andere topgerechten. Verdeeld over twee tuinen 2 kleine zwembaden met zonneterras met ligbedden. Grenzend aan Mundo Bizarro bevindt zich White Feather, een kleine Spa met massages, sauna, een stoombad, kapsalon en manicure/pedicure.

Kamers
Garden Apartment: sfeervol ingericht, split level, met airconditioning, kluisje, kitchenette met 2 elektrische kookplaten, kofiezetapparaat, koelkastje en luxe feauteuils. Badkamer met douche. Buitenzitje grenzend aan de binnentuin. Er is hier geen TV aanwezig. Suite: ingericht zoals het Garden Apartment, gelijkvloers, met TV, maar zonder buitenzitje.

Bijzonderheden
Doordat tijdens de renovatie de indeling van de oude panden behouden is gebleven kunnen de apartementen en suites onderling van grootte, indeling en inrichting verschillen. Graag bij reservering aangeven of men een appartement of studio wenst.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review