Optima Arbodienst BV
Adresgegevens:
Metselaarsweg 2
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: +59994654593

Website: www.optimacuracao.com


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Optima BV levert maatwerk voor ieder bedrijf, bestaande uit bijvoorbeeld het geven van Arbo advies of het uitvoeren van een Arbo inspectie. Arbodienst Optima BV ondersteunt en adviseert zowel werkgever als werknemer bij ziekteverzuim en arbeidsomstandigheden beleid. Daarnaast biedt Optima BV ook begeleiding bij trauma’s, conflicten, rouwverwerking en bij werknemers met sociaal emotionele problemen.

Optima BV streeft naar een zo laag mogelijk ziekteverzuim, waardoor werknemers snel kunnen re-integreren. De werkgever schakelt de arbodienst in. De arbodienst werkt zelfstandig en onafhankelijk. De wetgeving verwacht dat de werkgever zich gedraagt als een bekwame werkgever. Daarbij hoort een deskundige ondersteuning bij arbeidsomstandigheden- en verzuimbeleid. Dit kan via Optima BV als arbodienst, zij adviseert bedrijven op het gebied van werk en gezondheid en helpt de werkgever om een arbobeleid op te stellen.

Het uiteindelijke doel van Optima BV is streven naar veilige, gezonde en prettige werkomstandigheden waardoor medewerkers optimaal kunnen functioneren. Het verhoogt de motivatie en productiviteit, en verlaagt uitval.

Openingstijden Maandag: 08:00 - 14:17
Dinsdag: 08:00 - 14:17
Woensdag: 08:00 - 14:17
Donderdag: 08:00 - 14:17
Vrijdag: 08:00 - 14:17
Betaalwijze Factuur

Rating & review