Wijzig Record
Mundo Mio
Adresgegevens:
Caracasbaaiweg 231-d
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 6708036

Website: www.mundo-mio.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Indoor Furniture
De uitgebreide teakhouten meubelcollectie van Mundo Mio biedt alle mogelijkheden voor elke stijl. Van klassiek tot modern vormgegeven, u vind het allemaal terug in onze catalogus. In onze winkel staan diverse modellen van verschillende series zodat u kwaliteit en sfeer kunt proeven. Onze voorraad is groot, daarmee zijn de levertijden kort. We hebben een grote collectie losse kasten en kleinmeubelen, tv kasten, nachtkastjes, tafels, bijzettafeltjes, boekenkasten, etc etc

Outdoor Collectie
Nieuw is onze Outdoor Collectie, SKYLINE OUTDOOR FURNITURE!

Skyline Design bestaat uit Loungesets, eetsets, ligbedden, bar stoelen en tafels, bijmeubelen, kortom alles om uw porch of pool area perfect aan te kleden. De gebruikte materialen van Skyline Design zijn 100% UV bestendig en geschikt voor ons Curacaose klimaat. De kleuren van de meeste sets kunnen gevarieerd worden en de bekleding van kussens is ook naar wens uit te zoeken. Skyline Design is hofleverancier van vele bekende hotel ketens. Maar ook voor de particuliere markt heeft het een uniek aanbod. Van modern tot klassiek, voor elke stijl is er een passend aanbod.

Naast de bekende wicker loungesets en diningchairs bieden wij nu de heerlijke met sunbrella gestoffeerde loungesets op maat.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review