MIF online administratiekantoor
Adresgegevens:
Brakkeput abou
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 513 7336

Website: www.mif07.webnode.nl


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Een goed overzicht in de financiële administratie is voor uw onderneming onmisbaar voor een goede bedrijfsvoering. Het is van groot belang dat u steeds een juist en volledig inzicht heeft in het financiële reilen en zeilen van uw onderneming.

Als ondernemer bent u veel tijd kwijt aan uw administratie, iets wat voor u een (soms lastige) bijzaak is.Maar het moet wel goed gebeuren, dat vergt veel tijd, tijd die u liever zou besteden aan andere zaken voor uw onderneming.

Wij willen graag die zorg van u uit handen nemen. U kunt aangeven wat u zelf wenst uit te voeren en welke werkzaamheden wij voor u kunnen uitvoeren.

MIF is van mening dat vele bedrijven teveel geld betalen door hun administratie door, vaak dure, accountantskantoren te laten verzorgen...

MIF richt zich op het aanbieden van online administratieve diensten voor zowel klanten op Curaçao als in Nederland en maakt het voor ondernemers mogelijk om met minimale tijd en inspanning hun administratie te doen. Met keuze uit pakketten (bundels) aangaande de dienstverlening. En ook bij die keuze helpt MIF weer. De gekozen bundel is daarnaast maandelijks te wijzigen.

Openingstijden Maandag: 13:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 11:00 - 16:00
Zaterdag: 11:00 - 13:00
Betaalwijze Cash & Factuur

Rating & review