Wijzig Record
Lekker & Zo
Adresgegevens:
Bapor Kibra Z/N
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 519 3944

Website: www.lekkercuracao.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Na groot succes in Nederland besloten wij ook in Curacao een vestiging te openen van Lekker Enzo om mensen te voorzien van heerlijke churros, poffertjes, pannenkoeken en andere lekkernijen. In heel Nederland staan wij bekend als een van de grotere cateraars omdat wij de beste kwaliteit in inkoop en bereiding hebben. De keuze voor ons is op Curaçao gevallen omdat dit het mooiste eiland was wat we konden bedenken.

Uw kind kan zijn of haar verjaardag op allerlei soorten manieren bij ons vieren. Denk hierbij aan leuke en ouderwetse Nederlandse spellen als koekhappen en spijkerpoepen. De jarige kan uiteraard zijn eigen pannekoeken bij ons bakken: de mogelijkheden zijn onbeperkt om de verjaardag van uw kind zo leuk mogelijk te maken. Verjaardagen kunnen hier gevierd worden binnen elk budget. Ook het plaatsen van springkussens in combinatie met leuke muziek is bij Lekker en Zo mogelijk. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

De producten die wij bij Lekker & Zo verkopen zijn allen van de hoogste kwaliteit. Of u nu wilt genieten van een heerlijk kopje koffie aan het mooiste strand van Curacao, of juist een heerlijke lekkernij als churros of een wafel wilt versnaperen: in onze winkel is het allemaal mogelijk. Uiteraard schenken wij ook het lokaal populaire Polar bier.

Openingstijden Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00
Zondag: 10:00 - 19:00
Betaalwijze

Rating & review