Wijzig Record
Landhuis Jan Thiel
Adresgegevens:
Caracasbaaiweg z/n
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 747 1068 / 520 7368

Website: landhuisjanthiel.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Een unieke ervaring

Het Jan Thiel Country House landgoed, een voormalige plantage en de thuisbasis van het Jan Thiel Country House, biedt een unieke en exclusieve Curaçao ervaring voor maximaal twintig personen.
Misschien heb je uiteindelijk besloten een grote familie reünie te houden. Of bent u de voordelen aan het afwegen voor een bedrijfsuitje. Of misschien is het gewoon tijd voor u en uw dierbaren om gedenkwaardige tijd samen door te brengen op een locatie die zowel authentiek en luxe is. Of, wie weet, misschien heeft u gewoon zin om te golfen met vrienden voor een week. Ongeacht de reden, zal het Jan Thiel Country House landgoed uw thuis zijn gedurende een onvergetelijk verblijf.

Op korte termijn en voor een kleinere groep kunt u het Coach house huren of een van de andere kleinere huizen. De huurprijs van een kleiner huis is vanaf 180 usd per dag.

Adembenemend uitzicht

Het Jan Thiel Country House landgoed, anderhalve hectare groot, is gelegen aan de baai van Jan Thiel. Het biedt een adembenemend uitzicht op de zoutpannen, dat een thuis is voor talloze flamingo's. Gemakkelijk te bezoeken via uw eigen toegangspoort. Deze prachtige omgeving is ideaal om te wandelen en te fietsen.

U vindt er een verscheidenheid aan historische gebouwen op het terrein. Vier van hen, het landhuis zelf uitgesloten, zijn geheel tot uw beschikking. Zo ook de weelderige tuinen, het ruime zwembad met betoverend uitzicht op de zout pannen, de tennisbaan, jeu de boules en pitch & putt. Elk van de vier huizen biedt veel privacy.

Aankomst

Bij aankomst wordt u verwelkomd door onze chefkok en gastvrouw, die beiden op het landgoed wonen. Ze zullen u helpen om alles naar wens te maken en zorgen ervoor dat elke minuut besteed op het Jan Thiel Country House in uw herinnering gekoesterd zal worden.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review