Landhuis Daniel Hotel
Adresgegevens:
Weg naar Westpunt z/n
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 8648400
Fax: 8648400

Website: www.landhuisdaniel.com/Dutch/hotel.html


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Het hotel is kleinschalig en straalt rust en gemoedelijkheid uit, waarbij de staf persoonlijk contact met de klanten en sevicegerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Er is vooral geen sprake van de clichematige aanpak, zoals die zo vaak voorkomt in de grotere toeristiese complexen.

Het landhuis beschikt over acht kamers, allen voorzien van eigen toilet en douche. Vier kamers met uitzicht op de Caribische Zee, bevinden zich in het oude Landhuis, de overige vier kamers bevinden zich in de gerestaureerde voormalige slaven verblijven in het bijgebouw naast het Landhuis.

In het Landhuis bevindt zich het restaurant met bar en terras, een lounge en een bibliotheek met o.a. meer dan 2500 kookboeken. Het perceel van Landhuis Daniel is ruim 1.6 hectare groot, waarvan een gedeelte ingericht is als tuin, waar in het seizoen producten worden gekweekt voor het restaurant, dit op een biologisch verantwoorde wijze, waarbij gebruik gemaakt wordt van natuurlijke meststoffen en het gebruik van chemicalien wordt vermeden. Er is ook een zwembad met terras, waar het goed toeven is op de ligstoelen onder de schaduwrijke bomen. Naast het Landhuis is er ook een kleine speeltuin, gezinnen met kleine kinderen zullen zich dan ook zeker thuis voelen op Landhuis Daniel.

Openingstijden
Betaalwijze Cash, Creditcards & ATM-pas

Rating & review

Jos waardeert dit met 5 sterren en zei op 26 februari 2016:

Heerlijk gegeten in Landhuis Daniël. Ze hebben een kaart met mooie gerechten, net wat anders dan andere restaurants. Ook een mooie wijnkaart. Sfeer is goed, bediening heel aardig, goed en correct. Eten is erg goed, iedereen aan te bevelen!