Wijzig Record
Lagun Apartments
Adresgegevens:
Tinweg 10
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 461-1940

Website: www.lagunapartments.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Gesitueerd aan de beschutte zuidwestkust van het Caribische eiland Curaçao, biedt Lagun Apartments u modern comfort in een afgeschermde Caribische omgeving. Dicht in de buurt gelegen van de mooiste stranden en natuurroutes, is Lagun Apartments een betaalbare gelegenheid voor een ontspannende, beeldschone Caribische vakantie. Families en gezinnen zijn welkom, kinderen onder 2 jaar verblijven gratis. Elk appartement beschikt over een basaal uitgeruste keuken met oven en koelkast (geen vaatwasser), een slaapkamer (een dubbel bed) met airco (split unit), privébadkamer, een woonkamer met tweepersoons sofa en tv (lokale televisie), een voorportaal en een balkon met zeezicht.

Het schakelen van appartementen kan op verzoek gebeuren. Er is roomservice. Vlakbij zijn er openbare stranden die gratis toegankelijk zijn, zoals Lagun Beach en Jeremi Beach die u binnen een minuut bereikt, en het in 5 minuten in de auto bereikbare Kenepa Beach. De luchthaven ligt op 30 minuten afstand, de binnenstad van Willemstad op 45 minuten. Het dorpje Lagun biedt een duikschool, snackbars, twee restaurants (lokale gerechten en Chinees) en er is een katholieke kerk. Een kleine supermarkt ligt op 1 minuut lopen vanaf de appartementen. Er is een buslijndienst naar het centrum van Willemstad vlakbij.
De tarieven voor de appartementen zijn: US$ 36,- per persoon/per dag (minimaal 2 personen); US$ 15,- voor elke aanvullende dag, bij een maximum van 4 personen per appartement. Toeslagen: 5% overheidsbelastingen. We kunnen een huurauto voor u regelen en brengen u graag van en naar de luchthaven.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review