Wijzig Record
Kunuku Aqua Resort Curacao
Adresgegevens:
Weg naar St. Willibrordus 36
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 8644455

Website: www.kunukuresort.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Het Kunuku Aqua Resort ligt centraal en landelijk ten westen van Willemstad. Hier geniet u van de heerlijke rust en de prachtige natuur van dit onvergetelijke eiland.
Door eenmaal op de kaart te klikken vergroot u de kaart.

Caribische Zee
Curaçao is hier op z’n smalst, waardoor de Caribische Zee zowel in het noorden als in het zuiden dichtbij ligt. De stranden Daaibooibaai en Porto Marie vindt u in de nabije omgeving en het uitstekende restaurant landhuis Daniel ligt op loopafstand.

Tropische tuin
De villa’s in het Kunuku Aqua Resort zijn gebouwd in een unieke Caribische stijl tegen de achtergrond van een prachtige tropische tuin met weelderige flora en fauna. Geniet van deze oase vangroen met kleurige bougainvilles, jasmijnplanten, aloëplanten en dadelpalmbomen.

Alle gemakken
Het Kunuku Aqua Resort is van alle gemakken voorzien. De professionele medewerkers van de receptie staan bijvoorbeeld altijd klaar om u van dienst te zijn. In de gezellige bar kunt u samen met vrienden, familie of de andere bewoners een lekker drankje drinken. Ook voor uw ontbijt en/of lunch kunt u hier terecht. Voor de dagelijkse behoeften is er de winkel, en er is zelfs kinderopvang, mocht u dat nodig hebben. Heel gemakkelijk, heel dichtbij.

Veilig en rustig
Voor het veilige gevoel is het Kunuku Aqua Resort helemaal ommuurd en is er 24 uur per dag eigen security aanwezig. Uw auto parkeert u op de aparte parkeerplaats. Zo blijft het park rustig en veilig.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review