Wijzig Record
Korpodeko
Adresgegevens:
Schottegatweg Oost 36
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 738-1799
Fax: 738-1766

Website: www.korpodeko.an/index.php?p=home


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Korpodeko heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een belangrijke schakel in de infrastructuur van het ondernemingswezen van Curaçao; de bedoeling is particuliere investeringen te bevorderen, de economie te versterken en de ontwikkeling van het eiland te ondersteunen.
Bestuur

Het bestuur van Korpodeko heeft een ruim maatschappelijk draagvlak voor het nemen van besluiten. Dit draagvlak wordt gecreëerd doordat het bestuur is samengesteld uit afgevaardigden van de publieke sector, de coöperatieve sector, het vakbondswezen en het particuliere bedrijfsleven. Het bestuur beslist over belangrijke (beleids-) aangelegenheden.
Doel

Het doel van Korpodeko is de bevordering van het bedrijfsleven ten behoeve van de sociale en economische vooruitgang van Curaçao. Korpodeko richt zich hierbij met name op het midden- en kleinbedrijf.
Doelgroep

Projecten die in aanmerking kunnen komen voor ondersteuning door Korpodeko, komen voor in de sectorenindustrie (inclusief ambachten), handel, transport, dienstverlening en toerisme en logistiek. Met het oog op risicospreiding, kunnen projecten samen met één of meerdere financiële instellingen, in consortiumverband, worden gefinancierd.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review