Wijzig Record
Kadanz N.V.
Adresgegevens:
Schottegatweg Oost 29C
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 7380852
Fax: 7380851

Website: www.kadanz.cw/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Mens en werk bij elkaar brengen. Dát is waar Kadanz goed in is. Kernwoorden daarbij zijn integriteit, kwaliteit, snelheid en professionaliteit. Om aan al die aspecten adequaat invulling te geven, stelt Kadanz de klant - zowel ú alsook de medewerker naar wie u op zoek bent - centraal in heel haar denken en doen. Daardoor denken wij niet alleen met u mee, maar ook vooruit! De persoonlijke en tegelijk professionele no-nonsense benadering van Kadanz blijkt in hoge mate te worden gewaardeerd door opdrachtgevers en werkzoekenden. Reden waarom wij tal van toonaangevende bedrijven en overheidsinstellingen - zowel in het MKB als bij grote bedrijven - tot onze klantenkring mogen rekenen.

Dankzij de kennis van de lokale arbeidsmarkt, maar ook door de ervaring opgedaan door contacten met werkgevers en werknemers, is Kadanz in staat gebleken vakkundig op alle wensen van alle betrokken partijen in te spelen. Het behoud van een hoog kwaliteitsniveau alsook goede communicatie en een open, eerlijke relatie ziet Kadanz daarbij als essentiële aandachtspunten.

Kortom:
Kadanz biedt oplossingen op personeelsgebied in de meest brede zin van het woord.
Kadanz maakt gebruik van de juiste methoden, processen, wervingskanalen en databases om voor u de beste “match” te vinden. Kadanz werkt!

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review