Wijzig Record
IMPACTO SCHOONMAAK
Adresgegevens:
Scharlooweg 104
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 461-2655
Fax: 461-5865

Website: www.impactoschoonmaak.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Welkom bij Impacto Schoonmaak. Wij nemen u een zorg uit handen door een prettige werkomgeving te creëren voor uw medewerkers, met een representatieve uitstraling voor uw klanten. Zo kunt ú zich richten op de kerntaken van uw bedrijf.
Impacto Schoonmaak heeft een eilandbrede dekking. Meer dan 240 medewerkers zijn dagelijks aan het werk bij onze klanten.

Elke medewerker van Impacto Schoonmaak krijgt bij aanvang een intensieve training waarna training en supervisie on the job volgt. Voor onze glazenwassers hebben we zelfs specialisten uit Nederland over laten komen om de beste scholing te kunnen aanbieden. De selectie van onze medewerkers wordt gedaan met behulp van Impacto Uitzendbureau.

Impacto Schoonmaak – van vroeger tot nu
Impacto werd in 1988 opgericht als zusterbedrijf van Securitas Antias, dat toen al sinds 1981 bestond. Anno Eligio Kibbelaar begon begin jaren tachtig met het aanbieden van beveiligings- en bewakingsdiensten. Al snel bleek dat opdrachtgevers de behoefte hadden om meer facilitaire diensten uit te besteden. Om in deze behoefte te kunnen voorzien zijn onder de groepsnaam Impacto vervolgens schoonmaak-, bode- en koeriersdiensten toegevoegd.

In de afgelopen 25 jaar is Impacto samen met zusterbedrijf Securitas Antias uitgegroeid tot de grootste aanbieder van HR- en facilitaire services met 450 vaste medewerkers. Daarnaast zijn er dagelijks via de uitzend- en detacheringsactiviteiten meer dan 750 flexwerkers aan de slag. Dagelijks zijn er voor de Impacto Groep zo’n 1.425 mensen werkzaam.
Sinds 1995 geven Guido en Jeroen Kibbelaar leiding aan de Impacto Group en daarmee aan alle werkmaatschappijen waaronder Impacto Schoonmaak.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review