Wijzig Record
Hotel 't Klooster
Adresgegevens:
Abraham de Veerstraat 12
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 461-2650
Fax: 461-2651

Website: www.hotelklooster.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Hotel 't Klooster is een klein, bijzonder hotel in Punda, Willemstad. Dit voormalige klooster is verbouwd tot een gezellig stadshotel. Tijdens de uitvoerige renovatie zijn zoveel mogelijk authentieke details gespaard gebleven. Alle kamers hebben een badkamer, tv, airconditioning en koffie- en thee faciliteiten. Het ontbijt wordt geserveerd in de tropische binnentuin, de lunch en het diner in Grand Café Augustinus of op het terras. In de binnentuin zorgt een plunge pool voor verfrissing en nodigen de lounge stoelen u uit om te relaxen.

Winkels en restaurants zijn dichtbij, net als diverse bezienswaardigheden. Geniet van het centrum van Willemstad. Een klein strand vindt u op loopafstand, het populaire “Mambo Beach” bereikt u binnen enkele minuten met de auto. Verschillende activiteiten, zoals duiken of een eiland tour, kunnen worden geregeld.

Ook voor de zakelijke gast is Hotel ’t Klooster een ideale verblijfplaats. Vele kantoren en overheidsinstanties zijn in de buurt van het hotel, op loopafstand, gevestigd. Er zijn fax-, kopieer en print faciliteiten. Daarnaast is internet beschikbaar (betaald).

Check-in Time: 4:00 pm.
Check-out Time: 12:00 noon
Breakfast: 7.00 am – 10.00 am.

Openingstijden
Betaalwijze Cash, Creditcards & ATM-pas

Rating & review

Jos waardeert dit met 4 sterren en zei op 11 februari 2014:

Leuke en mooie plek om te verblijven. Tapas avond was erg gezellig en lekker!