Wijzig Record
Hospice Arco Cavent
Adresgegevens:
Majoorsweg 25
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 7370888/ 5680502

Website: www.arcocaventcuracao.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Hospice Arco Cavent is een non-profit zorginstelling die medische zorg biedt aan terminale patiënten.

Bij voorkeur begeleidt men zijn naasten in de laatste periode van het leven, zelf, persoonlijk, thuis.,.Wanneer het ziekenhuis niet meer hoeft en thuisverzorging niet meer gaat, kan men worden opgenomen in een hospice. Dit geldt zowel voor een definitieve opname als voor de zogeheten respijtzorg. Respijtzorg omvat opname van tijdelijke duur, om de familie / mantelzorger te ontlasten en ruimte te bieden om tot rust te komen.

Vele Curaçaoënaars wonen in het buitenland. Hospice Arco Cavent wil ook hen de kans geven om te sterven op Curaçao en afscheid van de familie en het eiland te kunnen nemen.

Bij Hospice Arco Cavent krijgen bewoners dezelfde zorg die ze thuis zouden krijgen van familie, vrienden, de huisarts, of de thuiszorg. De kwaliteit van hun leven in deze laatste fase staat hierbij centraal.
De dagelijkse leiding is in handen van een coördinator die wordt ondersteund door gekwalificeerde (vrijwillige) medewerkers die met hun aanwezigheid en aandacht onmisbaar zijn in deze periode.

Voor naasten en familie is het Hospice 24 uur per dag 7 dagen per week open. Uiteraard bestaat voor hen ook de mogelijkheid te overnachten in het Hospice.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review