Wijzig Record
HIP - Hospitality in Projects N.V.
Adresgegevens:
Kaya Pepermunt 3
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 747-7724
Fax: 528-4798

Website: www.huwelijkopcuracao.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Trouwen op Curaçao: een droom die werkelijkheid kan worden!

Curacao heeft een heerlijk tropisch klimaat en is daarnaast ook nog eens zeer veelzijdig; denk aan de mogelijkheden om te trouwen op een prachtig strand met wuivende palmbomen, op een mooi wit houten zeilschip in de azuur-blauwe zee, in de parkachtige tuin van een gerestaureerd landhuis of bij een strak gestylde beachclub.

Voor ons bestaat er niets mooiers dan twee bijzondere mensen elkaar de mooiste bruiloft van hun leven te bezorgen.Willen jullie trouwen bij ondergaande zon op een wit strand bij de azuurblauwe zee? Daarna een feestelijk diner onder de palmbomen en misschien wel een knallend feest tot diep in de nacht? Of willen jullie trouwen op een klein intiem verlaten strand? Helaas is deze website niet groot genoeg om alle ideeen te vermelden. Kort samengevat: geen idee is voor ons te gek en de mogelijkheden eindeloos!

Bij een huwelijk aan de andere kant van de wereld is het natuurlijk uitermate handig als er iemand is die jullie uitgebreid kan informeren en overal voor zal zorgen. Niet alleen de trouwlocatie, eten en drinken, bloemen en de fotograaf maar ook alle benodigde documenten en ambtenaar van de burgelijke stand. Onze weddingplanner zorgt hier uiteraard allemaal voor! Daarnaast hebben jullie gedurende de dag zelf geen enkele zorgen en wordt alles strak gecoordineerd. Laten we er samen voor zorgen dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt!

Naar aanleiding van jullie wensen gaat onze wedding planner aan de slag om voor jullie een perfecte en bijzonder mooie dag te organiseren. Dus geen standaard pakketten maar persoonlijk hulp voor iedere type bruiloft. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie en mogelijkheden!

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review