Wijzig Record
Grand Café De Heeren
Adresgegevens:
Zuikertuintjeweg Z/N
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 737 2075 / 736 0492
Fax: 736 0493

Website: www.curacao.com/nl/Kies-Uw-Avontuur/Restaurants/International/Grand-Cafe-de-Heeren


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Grand Café De Heeren, gelegen in het historisch Landhuis Zuikertuintje (1870), is een perfecte start voor een goed ontbijt, heerlijke lunch, geweldig diner of een gezellig avondje uit. Het sfeervol ingerichte restaurant met authentieke foto’s uit het verleden en een unieke lang gestrekte mahoniehouten bar brengt u in een ongedwongen sfeer, die ervoor zorgt dat een ieder zich hier direct thuis voelt.

De Heeren biedt u naast het airconditioned restaurant ook een gezellig terras en buitenbar waar u heerlijk van het Caribisch briesje kunt genieten.

De internationale keuken biedt een gevarieerde keuze aan wereldse gerechten “à la carte” met elke dag een speciaal menu. Tijdens de lunchuren garandeert De Heeren u een accurate en snelle service om te verzekeren dat u op tijd bent voor uw volgende afspraak of op uw werk.

‘s Avonds kunt u tijdens het dineren genieten van live muziek. Elke donderdag- en vrijdagavond speelt er een salsa en/of merengue band.
Dan ziet u de aparte combinatie van restaurant, grand café en club geleidelijk in elkaar overlopen en ontpopt de sfeer zich tot een waar feest.

Grand Café De Heeren is voor jong en oud een uitstekende locatie om zowel vrienden, kennissen als lokale en internationale mensen te ontmoeten in een onvergetelijke ambiance.

Het multi-linguaal, vriendelijk en attent personeel staat elke dag klaar om de gasten te verzekeren van kwaliteit, service en gezelligheid.

Openingstijden
Betaalwijze Cash, Creditcards & ATM-pas

Rating & review

Simone waardeert dit met 3 sterren en zei op 1 november 2010:

Ik heb daar geluncht met een groepje van zeven mensen. Je zit er prima op het overdekte buitenterras en de kaart is voldoende ruim, zodat eenieder wel wat kan vinden. Wij hadden geitekaassalade en visvruchtensalade. Goed te eten; enige minpuntje is dat het bijna een uur kostte om het eten op tafel te krijgen.