Wijzig Record
Global Resourcing
Adresgegevens:
Willemstad
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 5400613

Website: www.globalresourcing.nl/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Global Resourcing is toonaangevend op het gebied van werving en selectie, detachering en interim management voor opdrachtgevers op Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals op midden- en hoger kaderniveau.

Global Resourcing heeft het grootste aanbod van Hbo/WO vacatures op Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten. Op het vacaturegedeelte van de website staat het actuele overzicht.

Vanuit de kantoren op Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Nederland streven wij naar een hoog niveau aan service waarbij het belang van zowel de opdrachtgever als kandidaat centraal staat.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling en de grondige kennis van het Caribische en Arubaanse bedrijfsleven en cultuur, zijn wij een vertrouwde en solide businesspartner gebleken.

De dienstverlening van Global Resourcing kenmerkt zich als: professioneel, flexibel, persoonlijk, snel, betrokken en discreet. Daarnaast verzorgen wij, in overleg met de opdrachtgever, de begeleiding van kandidaten die zich gaan vestigen op Aruba, Bonaire, Curaçao of Sint Maarten.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review