Wijzig Record
FLEXO Manpower Services
Adresgegevens:
Kaya R.J. Beaujon 11
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 737 - 2077
Fax: 737 - 2076

Website: flexomanpowerservices.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


n vrijwel elke organisatie komt het voor dat er meer werk is dan normaal. Er zijn allerlei oorzaken denkbaar voor capaciteitsproblemen, zij het groei of inkrimping, ziekteverzuim, zwangerschapsverlof, of seizoenspieken. Zo zijn er ook verschillende oplossingen. Wat de oorzaak van uw tijdelijke of langdurige capaciteitsprobleem ook is, FLEXO Manpower Services biedt u uitkomsten waardoor een te grote werkdruk kan worden voorkomen, u geld bespaart door minder overuren, en ontregeling van uw organisatie wordt tegengegaan.

Bij capaciteitsproblemen kost het een bedrijf of instelling soms grote moeite om juist die medewerker te vinden die goed past in een team of onderneming. FLEXO Manpower Services neemt u die zoektocht uit handen. De hoge mate van persoonlijke aandacht die wij onze opdrachtgevers alsook onze kandidaten bieden, garandeert dat wij goed op de hoogte zijn van de wensen en eisen. Dit stel ons in staat zijn om op efficiënte wijze een succesvolle koppeling tot stand te brengen. Ook voor moeilijk vervulbare posities of interim functies kunnen wij een oplossing bieden.

FLEXO Manpower Services heeft vestigingen zowel op Aruba als op Curaçao. Onze verhoudingen met onder anderen in Nederland gevestigde bureau's biedt ook de mogelijkheid onder bepaalde voorwaarden vanuit het buitenland krachten aan te trekken. Dit biedt onze opdrachtgevers en kandidaten een ruimere werk en zoek gebied. FLEXO Manpower Services biedt u kortom op maat gesneden service.

Door te kiezen voor FLEXO Manpower Services wordt u snel en professioneel geholpen aan een passende arbeidskracht. U bespaart de tijd, geld en moeite die gepaard gaan met selectie procedures, wij doen dit immers voor u. Tevens bieden wij u de mogelijkheid een veilige instroom van nieuwe medewerkers te creëren. U kunt namelijk het functioneren van een medewerker gedurende een relatief langere periode beoordelen, voordat u beslist deze in dienst te nemen.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review