Wijzig Record
DPV Ad Interim N.V.
Adresgegevens:
Snipweg 26
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 736-0875
Fax: 736-0876

Website: www.dpvadinterim.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


dpv Ad Interim n.v. is het enige bureau op de Nederlandse Antillen met primaire aandacht voor hoog opgeleide professionals en Interim Managers. dpv Ad Interim n.v. slaat de brug tussen werkzoekende en werkgever met als belangrijkste doelstelling een perfecte match te realiseren, tussen personele vraag en aanbod. Dit kan zijn voor de invulling van een dienstverband voor langere tijd (rekrutering), maar ook voor het verrichten van bepaalde werkzaamheden van tijdelijke aard (detachering) of als interim management.

dpv Ad Interim n.v. onderscheidt zich in de markt door haar hoog gekwalificeerde kandidaten en door de kwaliteit van haar dienstverlening, discrete afhandeling, professionele begeleiding, snelle service, goede bereikbaarheid en gunstige tarieven.

Alle kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en getoetst op deskundigheid, integriteit & ervaring. Daarnaast beschikt dpv Ad Interim n.v. over een groot netwerk van werkgevers en relaties, waarmee nauwe contacten worden onderhouden teneinde een goede match te bewerkstellighen tussen vraag en aanbod.

Werkgevers kunnen geheel kosteloos een vacature opgeven bij ons bureau, waarbij dpv Ad Interim n.v. als intermediair optreedt tijdens de zoektocht naar een geschikte kandidaat, hierbij het beginsel –no cure no pay- hanterend.

Bent u een hoog gekwalificeerde kandidaat, die wil werken op de Nederlandse Antillen, dan kunt u uw curriculum vitae (met pasfoto) aan ons mailen en wij nemen contact met u op omtrent de mogelijkheden en actuele vacatures.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review