Wijzig Record
De Plantage
Adresgegevens:
Jan Thiel 2
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 747-6484

Website: www.de-plantage.com/index.php


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


"De Plantage" is een kleinschalig bungalow complex dat centraal is gelegen, op korte afstand van Jan Thiel Beach, Caracasbaai, Baya Beach, het Spaanse Water, Seaquarium, Mambo Beach, een supermarkt en diverse restaurants en bars.

Het centrum van Willemstad met o.a. de pontjesbrug, de drijvende markt, musea en prachtige monumentale panden, ligt op slechts 15 minuten rijden afstand.

Vlakbij "De Plantage" ligt het natuurreservaat "Jan Thiel". Rondom de schitterende zoutpannen van dit reservaat kunt u heerlijk wandelen en mountainbiken, terwijl u geniet van de mooie flora en fauna van het eiland.
Hoogstwaarschijnlijk komt u een kleine kolonie flamingo's tegen die in dit gebied wonen.

Het complex bestaat uit 8 comfortabele en modern ingerichte bungalows met elk een volledig ingerichte keuken, badkamer met warm water, slaapkamers met air-conditioning en een woonkamer met plafond ventilator. Verder is er kabel-TV, telefoon en draadloos internet beschikbaar.

Uiteraard kunt u ook ontspannen aan de rand van het zwembad op één van de zonbedden. Een barbeque op de patio in de schaduw, terwijl u geniet van het verkoelende Curacaose briesje, is natuurlijk ook een optie!

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review