Wijzig Record
CuraHouseCare
Adresgegevens:
Paseo Mediterraneo 8a
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 4619826

Website: www.curahousecare.com/Site/vakantiewoningen.html


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


CuraHouseCare is opgericht door het echtpaar Nils Runge en Martine Dijkhuizen. Na twee heerlijke vakanties op het eiland is onze droom uitgekomen: we hebben ons met ons zoontje Stan permanent gevestigd op het heerlijke eiland Curaçao.

Tijdens onze voorbereiding zijn wij regelmatig benaderd voor vakantie en huur woningen op het eiland. Wij bezoeken alle woningen persoonlijk. Wij doen dit met veel enthousiasme: wij leren het eiland goed kennen en spreken dagelijks met andere mensen, ieder met een eigen verhaal.

Dit enthousiasme proberen we over te brengen tijdens een bezichting met een potentiële huurder. We lbenadrukken de leuke kanten van de woning, zonder de mindere kanten te vergeten. U krijgt van ons geen standaard rondleiding, maar een rondleiding speciaal voor u. Wij nemen de tijd en zijn actief zowel voor de verhuurder als voor de huurder.

Curahousecare is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, goede services en tevreden klanten. Iedere klant heeft andere wensen. In overleg zullen wij proberen zo goed mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. We willen dit het liefst met u bespreken tijdens een persoonlijk gesprek.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review