Wijzig Record
COCOSS - Training & Advies
Adresgegevens:
Postbus 8255
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 747 28 49 / 515 26 82

Website: www.cocoss.org/default.asp


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


COCOSS is een no-nonsense trainings- en adviesbureau met passie, gevestigd op Curaçao.

Met een zeer gedegen en transparante organisatie-structuur is COCOSS bij uitstek de partner voor lokale overheden en bedrijven om trainingen en opleidingen te ontwikkelen en te organiseren.

Met een eigen trainingscentrum – waaronder het sfeervolle opleidingsrestaurant Peppers - op Landhuis Granbeeuw heeft COCOSS alle elementen in huis om leer- werkprojecten van A tot Z controleerbaar in eigen hand te houden. Het succes voor de opdrachtgever over langere termijn staat bij COCOSS absoluut voorop. Mede door het inzetten van de COCOSS-COACHES en een volwassen benadering van de doelgroep kan COCOSS bogen op één van de meest succesvolle 2- en 3- kanstrajecten voor lokale jeugd op Curaçao ooit.

De meeste commerciële trainingen en opleidingen worden gegeven op Landhuis Granbeeuw. Maar uiteraard kan de opdrachtgever ervoor kiezen de training ‘in house’ te geven.

COCOSS Training & Advies werkt onder meer voor:
Retail branche (o.a. Albert Heyn)
Ministerie SOAW - SOPF
Opleidingsinstituut voor Rechtshandhaving en Veiligheid (ORV)
Hospitality branche – o.a. voor CHAATA
Diverse advocaten- en trustkantoren
Politie en justitie op Curaçao en St Maarten
COCOSS staat garant voor een transparante, meetbare en kostenbesparende aanpak. Innovatief met de opdrachtgever blijven meedenken is de tweede natuur van COCCOS geworden.

Betrouwbaar maatwerk is standaard procedure

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review