Wijzig Record
Cabana Beach
Adresgegevens:
Bapor Kibra Z/N
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 4651589

Website: cabanabeachcuracao.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


On our beautiful beach with turquoise waters, swaying palm trees and our trendy restaurant, we provide ‘The Ultimite Beach Experience’ of Curaçao. Our enthusiastic team awaits you to find you a perfect beach chair in the shade or sun. They like to pamper you with our homemade culinary delights, fine wines, cold drinks and of course a stunning view of the azure Caribbean Sea.

The pride of Cabana Beach, the large umbrellas with colored lights, provides shelter to our appealing restaurant and inviting lounging area. There is a cozy atmosphere and that combined with live entertainment will ensure that each visit to Cabana Beach is an unforgettable one.

Cabana Beach is a wonderful location for your company gathering, wedding or birthday party as well.

Openingstijden
Betaalwijze Cash, Creditcards & ATM-pas

Rating & review

john waardeert dit met 1 ster en zei op 17 mei 2013:

Op een hele rustige donderdagavond bij Cabana gaan eten. Misschien nog vier tafeltjes bezet. Drankjes worden opgenomen en even later het eten: eerst broodjes met tapenade e.d. en dan hoofdgerechten. Hoofdgerecht was het duurste op de kaart 52 NaF: "Cabana’s secret Very tender beef slices". Hoe wilt u die? Graag rood. Na korte tijd worden twee borden neergezet met de hoofdgerechten. Helaas geen bestek. Helaas geen broodjes vooraf. Helaas totaal doorgebakken drie kleine lapjes onbestemd voedsel. Deze maar teruggestuurd ter omruiling. Nieuwe versie soortgelijke lapjes. Iets beter, maar absoluut deze prijs niet waardig. En als dan ook nog een rat gezellig rondom je tafel bivakkeert ('Ja, dit zijn eenmaal de tropen') is het wel weer genoeg geweest. Wat is er opeens met Cabana aan de hand? Kok ontslagen?
Frits waardeert dit met 3 sterren en zei op 13 augustus 2012:

Cabana is een geweldig mooie tent om te zijn. Wij waren er zondagavond en de sfeer was prima, het restaurant was volleig volgeboekt, de live-muziek was geweldig en als de muzikanten er even niet waren klinkt er hippe muziek uit de speakers. Kortom alle ingredienten voor een mooie avond zijn er... hoewel.. het eten is dan weer niet een topper. De Meditterean Platter als voorgerfecht ziet er met verschillende ham/worstsoorten lekker uit; het oerbrood met smeersels is prima. Het probleem zit een beetje in de hoofdgerechten. De lambchops/lamskarbonaadjes bestaan uit drie veel te vette stukjes vlees. De garnituur die erbij komt is eigenlijk alleen maar decoratief: koud en niet om echt op te eten. Daarbij komt frites -frans-vlaams naar keuze. Dus eigenlijk een aangeklede friet met drie kleine stukjes vlees. En voor een bijhoorlijke prijs. Misschien is het maar beter om Cabana te gebruiken voor een borrel met bitterballen: genieten van de muziek in de loungebanken. Eten doe je dan ergens anders vooraf- of achteraf.