Wijzig Record
Blue Marlin Curaçao
Adresgegevens:
Zuikertuin
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 6900651

Website: https://www.facebook.com/bluemarlincuracao/timeline


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Blue Marlin Curaçao, gelegen in Zuikertuin (oude gebouw van Coco Bomba en Asia de Cuba). Een frisse nachtclub met de afspiegeling en ‘looks’ van iets nieuws. De locatie krijg de feeling van een binnenlandse beachclub.

De vrijdag avond zal garant staan als een clubnight, met het ultieme clubgevoel. De zaterdag zal bestaan uit diverse concepten voor verschillende. Kortom Blue Marlin zal uitnodigend zijn voor iedereen.

Natuurlijk komt er een officiële ‘GRAND OPENING’ de datum zal hiervoor binnenkort bekend worden gemaakt!! ‘More info soon’. Support en like onze Facebook pagina en wees onderdeel van een nieuwe uitgaansbeleving.. BLUE MARLIN ‘FEEL THE VIBE’..

Eigenwijs, anders, apart, internationaal, fris, leuk, gezellig, rustig, bijzonder, uniek, mellow, divers, betaalbaar, relax, tegendraads, voor eeuwig jong, hip, trendy, zen, bewust, show, muzikaal, creatief en vooral voor levensgenieters. Dat is waar Blue Marlin voor staat. Voor ons is het belangrijk dat een ieder zich thuis voelt in BLUE MARLIN.

Tevens is de locatie beschikbaar voor verhuur en dergelijke.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review