Wijzig Record
Black Curacao
Adresgegevens:
Pietermaai 156
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 844 0060

Website: blackcuracao.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


BLACK beheerst de kunst van het analyseren van uw behoeften en zet dit naadloos om in een concreet actieplan met heldere afspraken over het tarief en takenpakket van uw virtuele assistent of marketingspecialist. U kunt met een gerust hart concrete werkzaamheden aan ons uitbesteden en vervolgens de vrije uren aan het ‘echte’ werk besteden. Of aan uw gezin of hobby. Wat u zelf wilt. Voor meer informatie of een offerte op maat, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

De drijvende kracht achter BLACK
Emeli Colen is een administratieve en secretariële duizendpoot met een passie voor marketing en de oprichter van BLACK. Ze is geboren op Curaçao en is op jonge leeftijd naar Nederland verhuisd. Daar heeft ze ruim 12 jaar als secretaresse gewerkt en een affiniteit voor marketing ontwikkeld. Via de Academie voor Virtueel Assistenten heeft ze nieuwe werkwijzen, (online) tools en technieken op het gebied van virtuele assistentie eigen gemaakt. Haar passie voor marketing en een persoonlijke interesse in het uit handen nemen van werk bij mensen, leidde in april 2014 tot een nieuwe uitdaging als zelfstandig ondernemer in haar geboorteland Curaçao. Vanuit haar thuiskantoor vertaalt Emeli haar kennis en praktijkervaring in werkbare oplossingen voor ondernemers. Via BLACK hoopt ze bij te dragen aan een flexibelere en efficiëntere bedrijfsvoering op Curaçao.

Andere tijden, andere vaardigheden: BLACK biedt u de oplossing.
De uitdagingen van de ondernemer van vandaag zijn ongekend. Succesvol ondernemen betekent tegenwoordig snel schakelen met uw klant en dat vergt een platte, flexibele organisatie. Met de oplossingen van BLACK kunt u flexibel secretarieel-, administratieve en (online) marketing support inzetten, zonder extra personeel aan te nemen met alle rompslomp eromheen. U haalt daarmee specifieke kennis in huis én is uw organisatie in staat om tijdelijk pieken en/of personele ziekte gemakkelijk op te vangen.

Maatwerk:
BLACK staat garant voor professionele ondersteuning op maat. Op basis van uw behoeften bepalen wij samen met u het takenpakket van uw virtuele assistent en stellen wij uw marketing plan op. Daarnaast beschikt BLACK over een groot netwerk van freelancers met specifieke eigen vaardigheden, die voor uw onderneming meerwaarde kunnen hebben.

Professioneel:
Of u nu onze virtuele assistent of marketingspecialist inhuurt, u kunt erop vertrouwen dat u een professional met de juiste competenties en de nodige expertise tot uw beschikking heeft. Wij leveren binnen de afgesproken doorlooptijden, specialistisch werk aan uw bedrijf.

Flexibel:
U bent niet gebonden aan vaste contracten en/of verplichte afname van uren. Of u nu eenmalig ondersteuning nodig heeft van onze virtuele assistent of marketingspecialist óf op zoek bent naar een
langdurige samenwerking, u betaalt slechts voor de uren die u afneemt. Naar gelang de behoeften van uw bedrijf, werkt onze virtuele assistent vanuit een thuiskantoor of bij u op locatie.

Kostenbesparend:
BLACK werkt tegen een tarief dat lager ligt dan wat u kwijt zou zijn aan extra secretarieel, administratief of marketing personeel. Onze specialisten verkletsen geen duurbetaalde tijd bij de koffiecorner en hoeven niet doorbetaald te worden bij ziekte. BLACK zorgt zelf voor bijscholing, kantoorruimte en apparatuur. Kortom, u bent niet langer tijd kwijt aan organisatorische, technische en HRM-aspecten. U kunt zich volledig richten op uw core business.

Heldere communicatie:
Bij BLACK werken wij doelgericht, waarbij kwaliteit en transparante communicatie centraal staan. Voor elk project stellen we een concreet actieplan op met heldere afspraken over het tarief en takenpakket van uw virtuele assistent of marketingspecialist.

Eenvoudig:
Met slechts één telefoontje of email heeft u gelijk professionele ondersteuning op communicatief of organisatorisch vlak. Geen tijdrovende selectie, maar onmiddellijk de geschikte kandidaat voor het werk. Met ondersteuning van BLACK creëert u op eenvoudige wijze tijd om te doen wat u professioneel leuk vindt en wij doen de rest.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review