Wijzig Record
Auto City B.V.
Adresgegevens:
Elias R.A. Moreno Boulevard 1
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 461-5666
Fax: 461-5654

Website: www.autocity-curacao.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Auto City B.V. was founded in December 2001. It was bought/taken over from E-Moreno Brandao & Sons, but remained at the same location.

One year later Auto City was proud to inform the Bonaire Community, that they were expanding their family, by establishing a new branch in Bonaire.
In Bonaire, customers will experience the same service given here in Curacao.

AutoCity became the new car retailer in Curacao and Bonaire for the following brands:
- GM (General Motors)
- Suzuki
- Subaru
- Isuzu
- AC Delco

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review

Paul waardeert dit met 1 ster en zei op 5 augustus 2011:

Ik heb geen verstand van auto's maar dat is in het geval van Autocity niet handig. De service-/reparatie-afdeling probeert er alles aan te doen om je auto zo lang mogelijk in de garage te houden met een zo duur mogelijke reparatie. Al eerder viel mij op dat AC onwaarschijnlijke prijzen in rekening brengt, maar bij het laatste probleem werden alle records gebroken. Van mijn auto viel opeens gelijktijdig de ABS (iets met remmen) en de Airco uit. Maandagochtend vroeg gebracht voor diagnose en vrijdagavond werd er dan gebeld: 2000 Naf onderdelen voor de ABS en 2000 Naf onderdelen voor de airco PLUS ook nog het arbeidsloon. Dat werd me te gortig en heb de auto weggehaald. Zoeken op internet leverde op dat meer mensen problemen hadden met dit euvel. Oplossing: een switch vervangen met een waarde van 175 Naf. Bij een andere garage de auto neergezet, die bestelde het onderdeel en alles werkte weer prima. Schade inclusief alles 236 Naf in plaats van de circa 5000 Naf (!) door Autocity. Daar zien ze mij nooit meer terug.