Wijzig Record
Apolonia Boutique Hotel Curacao
Adresgegevens:
Roodeweg 132
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 522 2902

Website: www.apolonia-boutiquehotel-curacao.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Curacao is meer dan zon, zee en cocktails.
Genieten van een finger licking BBQ en roundtrips door het hele eiland?
Boek dan je verblijf bij ons!
Beschrijving
Waarom wij?
Omdat wij als gastvrouw/heer van APOLONIA veel hebben gereisd en bewust zijn van het feit dat er heel wat mensen zijn die behoefte hebben aan een compleet verzorgde vakantie.We hebben het hier niet over dure hotels met zwembad en ligstoelen in de zon waar u uzelf moet zien te vermaken.Wij hebben het hier over persoonlijke aandacht en begeleiding en welgemeende gastvrijheid.Wij willen samen met u leuke en gezellige dingen doen, op maat en naar uw wens.U wordt bij aankomst opgehaald door de eigenaar, anders door een van de gastvrouw/heren van APOLONIA. U wordt niet afgezet maar begeleid naar uw accommodatie.

Mocht u bepaalde wensen hebben, doen wij ons uiterste best om u daarbij van dienst te zijn.

Dit is een totaal nieuw concept, ontstaan nadat wij na vele reizen vaak terug zijn gekomen met het gevoel dat wij het land/eiland gedeeltelijk hebben leren kennen (vooral en meestal de toeristische plekken) en heel weinig van de lokale mensen, hun eet-, leefgewoontes, hun gebruiken en cultuur.

We kunnen er voor zorgen dat u meer van het eiland ziet. Gebracht onder de lokale bewoners kunt u Curaçao echt bewonderen in een vriendelijke zonnige sfeer. In een hotel kom je niet verder dan de kamermeisjes, bartenders en of taxichauffeurs.

Samen met de lokalen onder een boom eens genieten van een lekkere soep of een “finger licking” BBQ, voorbereid op zijn Curacao’s?

Boek bij APOLONIA BOUTIQUE HOTEL en ervaar de leukste, spannendste en oergezellige vakantie ooit.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review