Wijzig Record
Alablanca Apartments
Adresgegevens:
Kaya Toni Kunchi 15 a
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 736-5660
Fax: 736-5616

Website: www.alablanca-apartments.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Alablanca Apartments, Residents inn, is een zeer gunstig gelegen appartementencomplex, gesitueerd in een aantrekkelijke, rustieke woonomgeving, waar een aangename en informele sfeer de boventoon voert en ieder gast zich thuis kan voelen. We zijn centraal gelegen, op slechts 10 minuten per auto vanaf het stadscentrum en het strand. Eenmaal daags hebben we aanvullend vervoer naar het stadsmidden en het strand. Op korte afstand zijn er supermarkten, banken, restaurants en winkelcentra. Naast ons treft u een van de grootste en best geoutilleerde fitnesscentra van Curaçao aan. Openbaar vervoer: er is een bushalte op 5 minuten loopafstand van het appartementencomplex.

Het is niet alleen ons doel alles voor onze gasten te regelen zodat zijn een plezierige kunnen doorbrengen. We willen ook een haven zijn voor hele gezinnen en families tijdens hun vakantieperiode. Ofwel: een thuis ver weg van huis.

We zijn aangesloten bij CASHA:

CASHA is een samenwerkingsverband van appartementen en kleine hotels die voldoen aan hedendaagse kwaliteitsnormen. De accommodaties bieden gegarandeerde kwaliteit en comfort, terwijl elk CASHA-lid zijn eigen identiteit behoudt en zijn gastvrijheid op een eigen wijze toont. CASHA wordt erkend en ondersteund door het CTB, het Curaçao Toeristen Bureau.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review