Wijzig Record
Floris Suite Hotel
Adresgegevens:
Piscadera Bay
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 462-6111
Fax: 462-6211

Website: www.florissuitehotel.com/nl/contact


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


Dit uitstekende, stijlvolle hotel heeft 72 ruime suites en loft accommodaties, gelegen in een prachtige tropische omgeving met uitzicht op de tuin of het zwembad. Ze zijn geheel gemeubileerd en voorzien van alle moderne gemakken.

Het Floris Suite Hotel is centraal gelegen en dichtbij veel historische locaties. Het gebied rondom het hotel staat bekend om zijn mooie stranden en schilder- achtige lokale dorpjes. Het hotel is makkelijk te bereiken vanaf het internationale vliegveld 'Hato' en ligt vlakbij een beroemde golfbaan, waar kampioen- schappen worden gespeeld.

De buitengewoon goede vergaderfaciliteiten van Floris Suite Hotel worden ondersteund door een volledig uitgerust Business Centre, dat 24 uur per dag toegankelijk is.

Als u in vorm wilt blijven, biedt het hotel een complete fitness ruimte. De joggers en wandelaars adviseren we gebruik te maken van de 'Coredor' - een goed onderhouden route, die tegenover het hotel begint en een pad volgt langs de zuidelijke strand grens.

Openingstijden
Betaalwijze Cash, Creditcards & ATM-pas

Rating & review

Sophie waardeert dit met 4 sterren en zei op 22 juli 2010:

Heerlijk rustig hotel met mooi zwembad en goed restaurant. Ligt niet direct aan zee, maar een paar honderd meter verder is er prima aan het water te liggen.