Wijzig Record
De Herberg Curacao
Adresgegevens:
Arikokweg 18
Curaçao

Contactgegevens:
Telefoon: 5137003

Website: www.deherbergcuracao.com/


Gemiddelde waardering:

Geef uw mening


De Herberg is een gerenoveerd landhuis boven op een heuvel en ligt centraal op Curaçao net buiten Otrobanda, 5 auto-minuten van het strand en het centrum van Willemstad.

De Herberg beschikt over vijf kamers met elk een eigen badkamer, een grote algemene keuken, draadloos internet, een zwembad en een grote tuin. Onder de schaduw van de vele bomen vind je overal plekjes om weg te kruipen met een boek of om in een hangmat te gaan liggen luieren.

De Herberg is een plek om je thuis te voelen, een plek waar je lekker je eigen gang kan gaan. De Herberg staat voor gezelligheid en genieten. Maar ook voor uitrusten, tot jezelf komen en even helemaal niks.

Een onmisbaar onderdeel van een geslaagde vakantie op Curaçao is een auto om het prachtige eiland te kunnen ontdekken. In tegenstelling tot veel andere vakantiebestemmingen waar de bezienswaardigheden en het vertier geconcentreerd zijn op een plek, is op Curaçao overal wat te zien en te beleven. Wij raden het aan om een auto te huren. Openbaar vervoer is onoverzichtelijk op Curaçao en taxi’s zijn duur. Kijk bij links/aanbevelingen voor de website van een betrouwbaar autoverhuur bedrijf.

Openingstijden
Betaalwijze

Rating & review